Wednesday, March 16, 2011

Sikit Punye Seronok

Hye semua. Hari ni aku nak share tentang experience aku menonton filem Hikayat Merong Mahawangsa @ The Malay Chronicles.

Kesimpulannya ialah dalam cinema aku mengantuk. Maybe sebab masa tak betol aku pergi maka aku tak boleh nak fokus terhadap penceritaan filem tu. Maklum la pegi masa hari bekerja. Sampai cinema je dah lewat 5 minit. Dah la orang depan aku tu tinggi. Aku nampak kepala dia kt skrin tuh sepanjang tayangan. Mata lak da melelan-lelan rasa macam nak terlelap je. At last aku memang tertido pon kat pertengahan cite.

Aku bangun2 je tengok ada orang tengah gaduh. Aku bangun lagi sekali tengok orang tengah bermadah-madah. At last bila aku terlelap dan aku dengar bunyi yang sangat kuat. "DHOOOOMMM!!!~". Aku bukak mata je terpampang gambar Ummi Nazeera beserta nama dia. Haa memang sah2 lah dah habes cite nie. So, kesimpulannya bila orang tanya cite tu berkisahkan tentang ape? Aku sendiri susa nak jawab sebab tak paham. Haha. Pape pun, aku dah tolong naikkan rating filem tu dengan tonton kt cinema. Love KRU. :)

0 comments:

Post a Comment

You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "

Powered by Blogger.