Tuesday, March 08, 2011

What A Great Cake!

[ARE YOU THE MOST WANTED??]

Hye all, nice meeting u again. Ok sekarang pukul 2305. So lom terlambat lagi untuk wish happy birthday 26th to my eldest brother. Here is the cake.. nyum nyum churpchurp!

 Kek secret recipe special edition.


Oke ni lah dia kek secret recipe yang terdiri daripada 4 flavor iaitu marble cheeze, cheeze choc, chocolate indulgence dan lagi satu tak sure nama dia apa tapi rasa dia macam kopi sket. Ni memang special request nak kek flavor berlainan macam nie. Tujuannya untuk memuaskan hati memasing dapat makan kek pilihan tersendiri. So takde la bosan dan muak nak habiskan satu kek yang besar tu dengan perisa yang sama. Pape pon, kitorang enjoy sangat with the cake tambah2 lagi rumah aku nie dah macam mak aku ada 5 orang anak. Why? Sebab my fren (jaja) dengan kawan abang aku ada join sekali. 

Lagi gambar kek untuk tatapan mata korang. 

Oke lah. Tu je daripada aku untuk malam nie. Mata dah ngantok mau tido. Selamat siang!



0 comments:

Post a Comment

You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "

Powered by Blogger.