Thursday, February 24, 2011

Homemade Fish n Chips

Dalam masa dua hari ni aku tak makan nasi pun. Tapi jangan lak korang pikir aku tak makan nasi sebab nak diet. Diet ape kebendenya kalo kelmarin aku dinner makan ini dan semalam lak aku makan fish and chips. Tapi fish n chips tu takde la glemer sangat macam kat Manhattan Fish Market. Korang ni pon agak2 la. Nama pun buat sendiri.

Fish n Chips for dinner.

Wednesday, February 23, 2011

s0nyum s1mpul

Based on this post, maka kat sini aku nak membalas tag untuk contest Senyum Tak Nampak Gigi. Asal tajuk bunyi sonyum? Sebab tu sebutan 'senyum' untuk orang Negeri la. So, setelah aku membelek setiap folder yang ada kt dalam laptop aku nie, maka aku pon terjumpa la satu gambar yang aku senyum tak nampak gigi. Sebenarnya ada la dalam 3 gambar yang aku jumpa tapi yang nieeeeeeeee lah satu2nya gambar aku sorang.

Thursday, February 17, 2011

Black0ut Suda

Maka sedang aku taip posting ini, tempat praktikal aku nie telah pun blackout. Yang bertahan sekarang ni hanyalah laptop2 sahaja. Tu pon ada laptop yang dah kalam. Laptop aku ni pun kejap lagi ikut jugak jejak langkah yang kalam tuh. Kesian dekat mereka2 kat ofis ni. Terberhenti plak kerja2 diorang. Nasib baik la diorang dah buat back up. Eh, macam tau2 je nak blackout. Agak2 boleh balik awal tak kalo takde current sampai petang? I hope so.

 Lagu Britney yang dulu2 memang awesome! Salah satunya ialah yang ini.

Monday, February 14, 2011

Tarikh Penting

Setelah bersuka ria di hujung minggu bersama keluarga, maka hari ini aku masuk ofis semula. Oh malasnya. Aku cuma nak share yang tarikh 14 Feb ni tarikh penting yang wajib aku kene ingat. Sebabnya tarikh itu ialah tarikh lahirnya abah aku ke dunia ini.

Sekian..

Wednesday, February 09, 2011

Don't judge a Phone by its Body

Intro: Aku geram tengok phone sales yang ada kat sini dan sini. A great sales from celcom.

Pagi2 lagi aku dah dapat mesej dari someone berbunyi camni, "Norot, ko pon da beli hp baru? ". Mana pergi handphone aku? Sony Ericsson W705 yang aku banggakan sangat tu dah tak ley pakai. Keypad dia da rosak so i need to save my money around RM95 untuk tukar cable tu. Haih.. ni la masalah SE. Kalo rosak x ade barang yg pirate. Mesti kene ganti dengan ori. Kalau ada pirate pon charger je la.
Ohh handphone aku. 

Tuesday, February 08, 2011

T0ur in Office H0ur

[I've made some changes for the title because it is similar to this post. Anyway, enjoy your reading everyone!]

Ini ialah bangunan Menara MSC Cyberport. Another office for Tekvent Sdn Bhd.

Ni plak kedai Tutti Frutti kat Jalan Kebun Teh, Larkin. 

APA KAIT DUA2 GAMBAR DI ATAS? ADA PERISTIWA PAPE KER?? Jeng jeng jengg.......!!!

Tuesday, February 01, 2011

Bila Sayang Aku Buat Perangai


Walau pon dia buat perangai, aku masih sayang kat dia. 
Meh2 kiss sket.

You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "

Powered by Blogger.