Thursday, November 10, 2011

Bertambah Lagi Collections. Yeay!

Hari ni aku nak share sikit pasal something yang aku dapat dari cousin aku masa balik kampung Sabtu lepas. Tak payah nak cakap banyak2. Jom tengok ape benda yang aku dapat tu. Oh sebelum tu aku nak cakap sorry for the low quality pic. Memandangkan aku tak ada camera so ni aku snap guna handphone abang aku dengan camera 2 mega pixel je. Serius sadisss.. 

Tadaaaa!!
Here are the lists:
  1. Benefit Rose-Tinted Lip and Cheek Stain.
  2. Benefit Lipstick in Fruit Cocktail.
  3. MAC Mini Brush Sets.
  4. MAC Loose Powder.

My first loose powder ever. Tak sabar nak pakai.
Also the same. First time ever I had. Nak pakai camne pon taktau.
This lipstick color is sooooo cool.
All those stuff has been packaging in this little cute bag.
A very special thanks to Along Dawi for the gifts. And not forget to my beloved friend Jojot Izzati because she always there when I need her to hear my story on this. #WithLove

    2 comments:

    Bulan Syurga Firdaus said...

    waaaa amboi3 hehehe

    Izzati said...

    Awwww. Noyotttttt!!!! Cuwetttttt. hehehe. Guna bebenyak!!!

    Post a Comment

    You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "

    Powered by Blogger.