Sunday, January 01, 2012

Happy New Year 2012!!

Morning peoples! Rise and shine on the first in a new year. 01/01/2012. Neway, sedikit kesal bila orang lain sibuk update entry sempena date posted masih 2011, dan aku plak tak join bersama. Sedihh. Dan sekarang tahun 2011 had gone forever. I'm hoping this year will give me more shine and happiness in my life. Mengharapkan perkara2 baik akan berlaku sempena tahun dengan umur yang baru dan azam yang baru. Opss. bukan azam baru. Azam lama yang masih tertangguh lagi untuk dicapai atas sebab2 tertentu. 


Well3, tak perlu la aku cerita azam aku apa tapi nampaknya 2012 ni aku akan menjadi serius dalam mengejar apa yang aku nak. As my dearest cutest hottest lovely rumate said, "Umur kau dah 21 laa." I guess she said that to notice me that I am getting older but chopp!! She's also getting older too la. :p My pasts, my failures and my experiences had made me who am I today. Thanks to everyone who have being a part of my pasts and I will took it as an experiences to be more better on facing life after this.

New Year kalo xde fireworks tak sah la kann.
Semalam aku tengok fireworks live from I city. Memang meriahh sangat. First time ever terasa excited bila masuk tahun baru. Kalau tak biasa tengok kat tv je kat rumah. Seriously memang cantik sebab aku tengok time dia dah naik ke langit n meletup mengeluarkan percikan warna warni. Am I going to Icity on that time?? Oh mesti la tak. Aku tengok dr kolej aku je. Sebabnye "ore pempuang dok buleh kuor rumoh male2". Hehe till then. Peacee!

You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "

Powered by Blogger.