Wednesday, March 09, 2011

Saya Nak Blog Saya Direview Oleh Cik Cipot


Join segmen yang direka khas oleh Dunia Fantasi Cipot.

Aku nak cipa cipot ni view blog aku selalu. Dulu dia ni classmate aku kat kampus. Selalu gak la wat keje same2, main sama2, makan sama2. Sejak dia berpindah dia x penah lupa kat aku n kawan2 lain kat kampus. Bukan tu je, walaupun cipot ni amik course pharmacy, dia still tak lupa tentang IT yang dia belajar kt segamat. Terbaek r cipot. Aku rase cipot ni ada potensi nak jadi blogger yang famous macam orang lain. Dan lagi satu, bila da dapat income aku nak cipot belanja aku sikret resipi. Ada bran??

So, now aku nak tag :  1. Ezzu a.k.a Zue 
                                   2. Fara breep breep

                                   

1 comments:

Nurfazilah Cipa said...

ni kne reject pnyrtaan ni..aku bkn amek nursingla norot!haha~aku amek frmsi..:')

Post a Comment

You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "

Powered by Blogger.