Monday, April 18, 2011

Kepenatan + Kemengantukkan


Hari ni aku penat sangat2. Bukan penat ape, penat sebab puasa la. Haish..tu la lepas subuh tak tidur so aku rase masa yang berlalu ni panjang sangat2. Kenapa tak tido? Sebab nak tengok2 ape yang berkaitan untuk tunjuk kt lecturer yang datang visits. Arhh... Mengantuknya beta. Malam tadi tidur pon tak lena. Pehliss la. Rasa macam nak tidur sekarang boleh tak. Tadi aku dah curi2 tidur jap time diorang ni pegi lunch. So, now aku macam pening2 lalat. Pening tahap gaban. Memang betol la bak kata kawan aku, nak tidur ni kene tidur lama2. Kalau setakat tidur sekejap ni baik tak payah tidur lagi bagus. Buat sakit kepala je .Ya, aku memang nga sakit kepala plus lap eh2.. tak boleh sebut la 'hangri' tu. Kan puase. Uish. bertahan la. bertahan laaa....

Penat betol la... Bila la nak pukul 6 nieee....? Tak larat nak buat keje dah.

Friday, April 08, 2011

Yuyu Zulaikha - Ferrero Random Giveway

Sebelum tu, jom jenguk2 kat sini dan sini jugak. Dah lama aku tak wat iklan.


Ni 1st time aku join contest. Haish berdebar pon ade jugak. Macam nak kene hape je rasanya. Aku saje join contest ni mane tau kot2 dapat hadiah free. Aku bab2 bertuah nie memang tak boleh blah. Time event ke dinner ke kalo ade lucky draw konfem2 punye la nombor aku TAK kena. Memang bertuah sangat la kan? Bukan senang nak jadi tak bertuah macam aku nih. With that, I join this. A random giveway from Yuyu Zulaikha. At 1621hrs.

p/s: Thanks kerana sudi baca post yg tak seberapa ni. Belum brkesempatan utk mencantikkan blog ini seperti blog anda.

Thursday, April 07, 2011

Berkecimpung Dalam Twitter

Hye semua, saje nak bgtau yang aku sekarang ni falling in love wif twitter, Do follow me on twitter and enjoy keeping up with the famous people. Sejak bila aku wat twitter? Dah lama aku wat cume weekend hari tu baru start aktif. Memang syok pon bagi orang2 yang suka menyibuk pasal hal orang lain. Oppss! Bukan nyibuk ape, suka tengok artis2 ni update ape yang diorang wat hari2. Follower aku pon tak ramai pon. Aku kan femess sgt (ye aku memang terlebih femes) sebab tu la tak ramai yang follow. So sekarang nia aku nak promote la twitter aku kot2 ade orang nak follow kan. Here is the link. Juz click and follow. Senang je kan. Ape lagi. Jom la follow berjemaah.


You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "

Powered by Blogger.