Thursday, April 07, 2011

Berkecimpung Dalam Twitter

Hye semua, saje nak bgtau yang aku sekarang ni falling in love wif twitter, Do follow me on twitter and enjoy keeping up with the famous people. Sejak bila aku wat twitter? Dah lama aku wat cume weekend hari tu baru start aktif. Memang syok pon bagi orang2 yang suka menyibuk pasal hal orang lain. Oppss! Bukan nyibuk ape, suka tengok artis2 ni update ape yang diorang wat hari2. Follower aku pon tak ramai pon. Aku kan femess sgt (ye aku memang terlebih femes) sebab tu la tak ramai yang follow. So sekarang nia aku nak promote la twitter aku kot2 ade orang nak follow kan. Here is the link. Juz click and follow. Senang je kan. Ape lagi. Jom la follow berjemaah.


0 comments:

Post a Comment

You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "

Powered by Blogger.