Friday, April 08, 2011

Yuyu Zulaikha - Ferrero Random Giveway

Sebelum tu, jom jenguk2 kat sini dan sini jugak. Dah lama aku tak wat iklan.


Ni 1st time aku join contest. Haish berdebar pon ade jugak. Macam nak kene hape je rasanya. Aku saje join contest ni mane tau kot2 dapat hadiah free. Aku bab2 bertuah nie memang tak boleh blah. Time event ke dinner ke kalo ade lucky draw konfem2 punye la nombor aku TAK kena. Memang bertuah sangat la kan? Bukan senang nak jadi tak bertuah macam aku nih. With that, I join this. A random giveway from Yuyu Zulaikha. At 1621hrs.

p/s: Thanks kerana sudi baca post yg tak seberapa ni. Belum brkesempatan utk mencantikkan blog ini seperti blog anda.

0 comments:

Post a Comment

You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "

Powered by Blogger.