Monday, April 18, 2011

Kepenatan + Kemengantukkan


Hari ni aku penat sangat2. Bukan penat ape, penat sebab puasa la. Haish..tu la lepas subuh tak tidur so aku rase masa yang berlalu ni panjang sangat2. Kenapa tak tido? Sebab nak tengok2 ape yang berkaitan untuk tunjuk kt lecturer yang datang visits. Arhh... Mengantuknya beta. Malam tadi tidur pon tak lena. Pehliss la. Rasa macam nak tidur sekarang boleh tak. Tadi aku dah curi2 tidur jap time diorang ni pegi lunch. So, now aku macam pening2 lalat. Pening tahap gaban. Memang betol la bak kata kawan aku, nak tidur ni kene tidur lama2. Kalau setakat tidur sekejap ni baik tak payah tidur lagi bagus. Buat sakit kepala je .Ya, aku memang nga sakit kepala plus lap eh2.. tak boleh sebut la 'hangri' tu. Kan puase. Uish. bertahan la. bertahan laaa....

Penat betol la... Bila la nak pukul 6 nieee....? Tak larat nak buat keje dah.


Tak sabar nak balik rumah nak jumpa katil.. Rilek2. Err..

Just nak bgtahu, minggu ni adalah minggu terakhir aku kt office nie. Oh cepatnya masa berlalu. Dalam sembilan hari lagi aku akan present kt Segamat. After that, aku dah grad. Yeahh!! Tak sabar nak tunggu detik kuar dari lab presentation pastu lompat2. Lompat dalam hati pon jadi lah. 

0 comments:

Post a Comment

You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "

Powered by Blogger.