Saturday, January 15, 2011

My Girl dalam 1 malam

Dalam masa satu malam je aku mampu habiskan satu drama bersiri Korea cite My Girl. Apsal ntah boleh teringin nak tengok padahal aku bukan la peminat setia hiburan Korea ni. Tapi aku tengok ikot style aku lah. Aku banyak forward sebab nak dengar lagu je. Hanya 3 episod akhir je aku tengok full. So, kat sini aku postkan salah satu lagu yang agak menyentuh jiwa aku time tengok cite tuh. Jom layann!



Ohh..Mereka sangat comel!

3 comments:

_luVy*dUcky_ said...

yeay!1st follower~bg award meh!huhuhu

Norot Izzati said...

awardnye ialah aku refollow blog ko.
hahaha!

_luVy*dUcky_ said...

bestla my girl ni..oh,seoulgongchan!!

Post a Comment

You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "

Powered by Blogger.