Friday, January 21, 2011

Mimpi yg Tak Sudah!

Hye semua. Hari ni aku nak share pasal diri aku yang suke berangan, tak bermaksud aku suka makan buah berangan. Masa kat kuliah dulu aku suka berangan time kelas dan yang selalunya time Network, sebabnya lecturer aku terer sangat pasal network, maka dia pon bercerita tentang network dengan mendalam sampai fikiran aku pun jadi melayang-layang Tapi tu cerita lama dan aku dah lepas pun paper tu dengan jayanya. A big thanks to him. :)

Tak tahu lah kenapa, lately aku selalu berangan aku g oversea, dan negara yang aku angan2kan tu ada la negara yang ada 4 musim. Ada satu negara ni aku teringin sangat nak pergi. Hint: perjalanan ke sana mengambil masa dalam 20 jam. Ohh bestnya kalau aku berada kat sana sekarang ni. Ambil gambar dengan snow, dengan bunga, dengan autumn. Aku tertanya-tanya sendiri, boleh ke aku jadikan benda ni realiti? Sebenarnya tak mustahil benda tu boleh berlaku cuma ianya tak lah sesenang yang disangka terutamanya melibatkan duit. DUIT??? Hurm..

Memikirkan duit maka angan2 aku TERberhenti macam tu je. Takpe2. Mane tau lak kan ada keajaiban berlaku suatu masa nanti, kita tak tahu kan. Buat masa sekarang ni aku jadi macam Travie McCoy cakap je la. "I want to be a billionaire, so freaking bad..." :) Freaking ker?? atau F**king?? haha

5 comments:

_luVy*dUcky_ said...

hahahahaah~nort berangn..!tp ley je jd knytaan an..

Norot Izzati said...

Btol tu cipot! amin..

::Misz Shizuka:: said...

norot memang suka berangan! hahhaha~

Indah Fallen said...

Oit..kalo stakat nak amek gamba kat salji@musim luruh ke..
bt pe nk bazir mase 20 jam dlm flight..abeskan duet yg slalunye tade..
dtg je kt bukit cerakah,shah alam..skng tgh sonata musim salju dol..
haha..ade 4 musim ape..tp kene dtg sblm kul5 ah..
kalo xdh tutup..

Norot Izzati said...

uit, orang SA da promote tempat dier nmpk.
ko mesti penah pegi kan.
ntah bila kala la aku nak pegi wei.

Post a Comment

You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "

Powered by Blogger.