Saturday, January 22, 2011

Finally, My Last Decision

Hye semua. First of all aku nak mintak maaf kt member aku yang bernama cipa aka cipot ni sebab penat dia ajar upload layout tp akhirnya aku guna yang sedia ada jugak. Kenapa?? Sebabnya aku malas nak edit banyak perkara untuk layout yang baru tu. (padahal sebelum tu naik berpinar mata aku memilih layout sampai bukak new tab yang sangat banyak sampai otak aku naek serabot tahap cipan) At last, aku pilih layout asal kerana ringkas dan sedap mata aku memandang.

Bertemakan biru gelap (campur kelabu sket), jingga dan coklat ni maka terdetik hati aku nak postkan rahsia di sebalik warna yang aku dah google.


Biru tua – Melambangkan perasaan yang mendalam. Bersifat perasa, bersikap tenang, bijaksana, tidak mudah tersinggung dan mempunyai ramai kenalan

Coklat – Suka merebut, tidak bertolak ansur, pesimis terhadap kesejahteraan dan kebahagiaan masa depan.

Kelabu – Samar-samar karektornya. Kecenderungan lebih neutral.


Kuning – Mewakili sifat kegembiraan, cukup santai, mempunyai cita-cita setinggi langit.

Ikotkan hati nak je aku postkan semua warna yang ada. Tapi kang tak pasal2 aku kene sue kang bak kata Encik K iaitu lecturer multimedia merangkap lecturer system aku sebab menciplak ciptaan orang. Kalo korang nak tau yang lain, sila lah google sendiri oke. Chow~

0 comments:

Post a Comment

You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "

Powered by Blogger.