Wednesday, February 23, 2011

s0nyum s1mpul

Based on this post, maka kat sini aku nak membalas tag untuk contest Senyum Tak Nampak Gigi. Asal tajuk bunyi sonyum? Sebab tu sebutan 'senyum' untuk orang Negeri la. So, setelah aku membelek setiap folder yang ada kt dalam laptop aku nie, maka aku pon terjumpa la satu gambar yang aku senyum tak nampak gigi. Sebenarnya ada la dalam 3 gambar yang aku jumpa tapi yang nieeeeeeeee lah satu2nya gambar aku sorang.


Ni la pic aku yang tak nampak gigi. 

Amacam? Ok tak pic tu? Aku sendiri tengok pun macam kerang busuk je. Sengih tak tentu pasal. Pape pun, aku suka dengan kenangan waktu nie. Masa ni orientation week untuk course aku. Memang best memekik kat padang, main lari2, senang hati sebab awal sem n keje pun tak banyak. Bak kata kawan aku, memang tak reti penat.

0 comments:

Post a Comment

You can replace this text by going to "Layout" and then "Page Elements" section. Edit " About "

Powered by Blogger.